Examenstress? Faalangst? Bijles?

Nog anderhalve maand en dan is het weer zo ver. Voor alle leerlingen van de 4e, 5e en 6e klassen in het voortgezet onderwijs beginnen dan de eindexamens. Een spannende tijd breekt aan, want tijdens de examens wordt je getoetst of je alle lesstof van de afgelopen jaren goed in je hoofd hebt zitten. Voor sommigen veroorzaakt dat veel stress waardoor het leren lastig wordt en de kans op slagen daalt.

Glim&Lach kan jou helpen om de stress rondom je eindexamen bij je weg te nemen. We bieden examenkandidaten hulp in de vorm van coaching. Dat doen we door:

popje eindexamen1. Oefeningen in te zetten waardoor faalangst en stress verminderen en je zelfvertrouwen groeit, waardoor jij alle energie kunt gebruiken om je diploma te behalen.

2. Glim&Lach zet Accelerated Learning technieken in om leren leuk, handig en effectief te maken. Heb jij bij een bepaald vak moeite? Krijg je de lesstof maar niet in je hoofd gestampt? Stop met stampen! Glim&Lach leert jou om op efficiënte wijze te leren, zodat je niet meer urenlang boven je boeken hoeft te zitten om die moeilijke stof te begrijpen. Glim&Lach laat jouw zien hoe je het beste op jouw manier kunt leren en straks de antwoorden wel op je examen kunt beantwoorden.

Kun jij wel die hulp gebruiken? Neem dan snel contact op, zodat we samen aan de slag kunnen!

faalangst| eindexamen| diploma| bijles| voortgezet onderwijs| examentraining|

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.