Aftrap kinderfeestjes: Elfjes party

Vandaag hebben Rosa en haar vriendinnen zich in de wondere wereld van de Elfjes begeven. Rosa had tijdens het “Samen Indische Buurt Festival” de wedstrijd gewonnen met haar mooiste Glimlach. Dus was zij uitgenodigd om met 5 vriendinnen een partijtje te vieren. Thema: Elfjes.

We begonnen de middag met het maken van eigen bloemen kransen en toverstafjes, waarna we daarna het Flevopark zijn ingegaan op zoek naar de Elfenboom.

Aan de hand van aanwijzingen volbrachten de meiden verschillende opdrachten waarbij ze een kijkje konden nemen in het leven van de Elfjes. Toen alle opdrachten volbracht waren, verklapte Hans de eekhoorn uiteindelijk waar de verborgen Elfenboom te vinden was.

Kinderfeestje Elfjes Birthday Party Fairies

img_6376img_6387 img_6388 img_6397

img_6411 img_6417img_6419 img_6421 img_6425

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.